Handelsbetingelser og vilkår samarbejdspartnere

Gældende fra den 21. oktober 2020

Når du indgår samarbejde med Butiksportalen.dk som samarbejdspartner bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser og vilkår.

Butiksportalen.dk er ejet af Sampedro ApS

Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: 40342079

Du acceptere at du giver Butikspladsen.dk ret til at drive foretning på dine vegne vedrørende bestillinger af dine produkter.

For at være berettiget til at modtage bestillinger af dine varer eller tjenester på Butikspladsen.dk og blive partner skal du registrere dine virksomhedsoplysninger med momsnummer (hvis du ikke har et momsnummer, skal du være opmærksom på at alle bestillinger er pålagt moms), navn, adresse og betalingsoplysninger.

Når du har indsendt din anmodning om at blive partner hos Butikspladsen.dk, kigger vi din ansøgning igennem. Såfremt vi ser et samarbejde vil du blive kontaktet og vil modtage en faktura på dit abonnement. Når der er blevet betalt, vil vi åbne op for din adgang til din butik på Butikspladsen.dk. Butikspladsen.dk er ikke ansvarlig for tab på grund af uretmæssige oplysninger på din profil, så hold det opdateret til enhver tid.

Moms

Alle forbrugerpriser på denne hjemmeside inkluderer 25% dansk moms. Vær opmærksom på moms, når du prissætter dine produkter. Moms gælder inden for EU. Hvis du ikke har et momsnummer, eller hvis du har et CVR-nummer, der ikke er momsregistreret, skal du være opmærksom på, at du modtager alle bestillinger inklusiv moms fra Butikspladsen.dk.

Priser og gebyrer

Vores abonnementer samt gebyrer kan vi regulerer med 1 måneds varsel. Priser og gebyrer opkræves med moms.

Ved et samarbejde opkræver Butikspladsen.dk 15% på alle produkter der modtager bestillinger på denne handelsplatform. Prisen dækker alt fra trejdepartsgebyrer, hosting og andre omkostninger. Vores kommission vil blive optalt ved udgangen af hver måned, og du vil derefter modtage en faktura fra os vedrørende vores tilgodehavender.

Rabatter og kuponer

Såfremt du vælger at køre rabat på dine produkter eller har kuponer, gælder det stadigvæk at der er et gebyr på 15% af alle priserne på hjemmesiden.

Hvis du ikke har et momsregistreringsnummer skal du være opmærksom på at du vil modtage bestillinger med moms. Momsen skal tilbagebetales til Butikspladsen.dk.

Produkt / Levering / forsendelse

Butikspladsen.dk er ikke ansvarlig for opfyldelse og forsendelse af ethvert bestilling af dine produkter foretaget af forbrugere eller virksomheder. Det er dig som samarbejdspartner der selv står for leverer dine produkter til dine kunder i overensstemmelse med den leveringsadresse, der er angivet under bestilling.

Hvis nogen af dine kunder har spørgsmål vedrørende produkttilgængelighed, forsendelse eller returnering, skal de henvises til dig som samarbejdspartner og ikke Butikspladsen.dk.

Krav og retur

I henhold til dansk lov om salg af varer samt retningslinjer af Forbrugerstyrelsen, er der 24 måneders garanti på defekte varer fra den dag, forbrugeren modtager din vare.

Butikspladsen.dk er ikke ansvarlige for varer, der returneres til os ved en fejltagelse. Bemærk, at Butikspladsen.dk ikke dækker forsendelsesomkostninger for returvarer tilbage til jer som samarbejdspartnere.

Garanti og ansvar

Butikspladsen.dk kan ikke holdes ansvarlig garantier eller ansvar da produkter forhandles direkte mellem kunden og samarbejdspartneren. Butikspladsen.dk er blot formidler.

Abonnement

Butikspladsen.dk medlemskab er abonnementsbaseret. Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at vælge et månedligt abonnement.

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement med en måneds varsel inden udgangen af den aktuelle måned. Produkter kan tages ud af din butik når som helst. Bemærk, at abonnementer ikke refunderes.

Butikspladsen.dk forbeholder sig ret til når som helst at annullere dit abonnement uden varsel, hvis din konto bruges til at sprede hadefuldt indhold, i tilfælde af krænkelse af ophavsretten, eller hvis du på anden måde overtræder disse vilkår og betingelser.

Betaling

Butikspladsen.dk sælger ikke online. Vi modtager blot bestillinger og formidlere dem videre til jer som samarbejdspartnere. I skal selv stå for betalingen. 

Sikkerhed og privatliv

Dine kontooplysninger, e-mail og adgangskode er gemt sikkert på vores servere. I tilfælde af et databrud vil vi straks kontakte dig. Vi opfordrer dig til at bruge unikke adgangskoder til alle tjenester, du får adgang til på Internettet.

Marketing

Dine produkter og leverede medier kan bruges til Butikspladsen.dks markedsføring af dine produkter og Butikspladsen.dks tjenester.

Bemærk, at dit ansvar er at markedsføre og styrer dine produkter/annoncer. Vi leverer simpelthen platformen. Hvis du har brug for hjælp til markedsføring, skal du bare kontakte.