Handelsbetingelser & vilkår

Gældende fra den 21. oktober 2020

Når du handler med Butiksportalen.dk bekræfter du samtidig, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Butiksportalen.dk er ejet af Sampedro ApS

Sampedro ApS
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: 40342079

Butikspladsen.dk er en online handelsplatform. Her kan samarbejdsparterne vise deres produkter og annoncer. Butikspladsen.dk formidler bestillinger mellem kunden og samarbejdspartneren. Samarbejdspartneren er ansvarlig for aftalens opfyldelse, herunder betaling, produkt, fragt, levering, returret samt kundekontakt, og er forbrugerens egentlige aftalepart. Sampedro ApS ejer Butikspladsen.dk, og står for den daglige drift. Fremadrettet vil Sampedro ApS blive omtalt som ”Butikspladsen.dk”.

Hjemmesiden samt alt indhold på dette ejes af Butiksportalen.dk eller dennes licensgivere. Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra Butiksportalen.dk.

Priser

Alle priser er incl. 25% moms.
Der tages forbehold for tastefejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl.

Bestillinger

Når kunder bestillinger på Butikspladsen.dk, formidler Butikspladsen.dk informationerne videre til samarbejdspartnerne. Kunden vil modtage en faktura på mail. I mailen findes ordrenummeret. Dette ordrenummer skal fremgå af betalingen til samarbejdspartneren. 

Kundens kvittering modtages af samarbejdspartneren i forbindelse med betaling. Hvis betaling er Mobilepay vil dette være den gældende kvittering for betaling.

Såfremt at samarbejdspartneren ikke kan leverer varen eller ydelsen indenfor den gældende gyldighedsperiode, tilbagebetaler den gældende samarbejdsparter det oprindeligt betalte beløb for den bestilte og betalt ordre.

Levering

Levering henvises der til samarbejdspartnerne. Butiksportalen.dk står ikke for levering eller returret. Typisk sker levering i løbet af 2-21 arbejdsdage. Såfremt der skulle forekomme forsinkelser, som samarbejdsparterne er vidende om, vil køber få besked på email hurtigst muligt.

Den bestilte vare sendes direkte fra samarbejdspartnerne.

Kundeservice

Alle henvendelser omkring produkter eller bestilte varer skal sendes direkte til samarbejdsparterne da det er dem som er ansvarlige overfor dette.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Butikspladsen.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer fra samarbejdspartnerne. Butikspladsen.dk formidler blot kundens bestillinger videre til samarbejdspartnerne. Kommer varen for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold, er det samarbejdspartnerens ansvar. Butikspladsen.dk er som nævnt tidligere kun formidler mellem samarbejdspartneren og kunden. Butikspladsen.dk fraskriver sig i videst muligt omfang ethvert ansvar for varen, som kunden modtager fra samarbejdspartneren. Samarbejdspartneren er kundens egentlige aftalepart og er ansvarlige for, at leverer varen til kunden. Såfremt samarbejdspartneren er gået konkurs eller ikke eksistere, er Butikspladsen.dk på ingen måde forpligtet til at udbetale nogen form for erstatning eller godtgørelse for et eventuelt tab. Butikspladsen.dk er baseret på ovenstående på ingen måde forpligtet til udbetale eller erstatte for tab, foringelse eller andet tilfælde hvor varen ikke lever op til kundens forventninger.

Fortrydelsesret

Da Butikspladsen.dk ikke er aftalepart, men blot står for bestillingen mellem kunden og samarbejdpartneren, skal alt henvendelse vedrørende fortrydelsesret samt returret ske i direkte forbindelse med samarbejdspartneren. Typiske vil være inden 14 dage efter levering, at køber har fortrudt sit køb, kan de købte varer tilbageleveres til samarbejdsparterne og pengene kræves tilbage. Læs i denne forbindelse afsnittet om returvarer nedenfor.

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet til samarbejdspartneren. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, opret venligst en reklamationssag til samarbejdspartneren.

Persondatapolitik

Butikspladsen.dk videregiver kun oplysninger til samarbejdspartnere i det omfang, det er nødvendigt. Herunder bestilling af vare.
Du har altid ret til oplysninger registreret hos Butiksportalen.dk
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@butikspladsen.dk

Butikspladsen.dk forbeholder sig retten til, at kunne kontakte kunden pr. mail eller telefon/SMS, hvis det er nødvendigt.

Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller email.

Ved bestilling af varer hos Butikspladsen.dk, register vi de oplysninger kunden taster ind til ordren, såsom navn, adresse, post nr, by, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne som der bliver tastet ind vil blive opbevaret i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

ODR

Fra den 15. februar er det muligt at benytte den fælles ODR-platform til behandling af klager vedrørerende shoppen. Linket til ODR-platformen er: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.